Στιγμιότυπα από την πρώτη μέρα του 43ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή

Στιγμιότυπα από την πρώτη μέρα του 43ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή

 

Με χιλιάδες κόσμου από την πρώτη μέρα των εκδηλώσεων ξεκίνησε το τριήμερο του 43ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στο Πάρκο «Αντ. Τρίτσης» στο Ίλιον, με σύνθημα «Το μέλλον δε θα 'ρθει από μονάχο του... αν δεν πάρουμε μέτρα κι εμείς"», εμπνευσμένο από στίχους του ποιητή της Επανάστασης, Βλαντιμίρ Μαγιακόφσκι και αφιερωμένο στα 100 χρόνια από τις μέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο. Το Φεστιβάλ κορυφώνεται το Σάββατο 23 Σεπτέμβρη, με τη μεγάλη πολιτική συγκέντρωση όπου θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και θα χαιρετίσει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ Νίκος Αμπατιέλος.

43o Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή

Με σύνθημα «100 χρόνια από τις μέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο "Το μέλλον δε θα ‘ρθει από μονάχο του …αν δεν πάρουμε μέτρα κι εμείς" (Βλ. Μαγιακόφσκι)» το Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», το μεγαλύτερο πολιτικό και πολιτιστικό γεγονός της νεολαίας έχει ξεκινήσει ήδη το ταξίδι του σε όλη την Ελλάδα για 43η χρονιά.

 

Οι εκδηλώσεις του 43ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» θα κορυφωθούν στις 21-22-23 Σεπτέμβρη στην Αθήνα, στο Πάρκο Τρίτση, στο Ίλιον.