Δεκάδες μεγάλες εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα

Από τις εκδηλώσεις των Οργανώσεων της ΚΝΕ στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ άρχισε φέτος το ταξίδι του Φεστιβάλ, που τιμά τα 100 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ και τα 50 χρόνια από την ίδρυση της ΚΝΕ και δανείζεται το κεντρικό του σύνθημα από το «Καπνισμένο Τσουκάλι» του Γιάννη Ρίτσου: «Ήταν μακρύς ο δρόμος ως εδώ, Δύσκολος δρόμος!... Σίγουρος δρόμος... Φεστιβάλ 100 χρόνια ΚΚΕ - 50 χρόνια ΚΝΕ... Τώρα είναι δικός σου αυτός ο δρόμος!».

Κυκλοφόρησε το σήμα του φετινού Φεστιβάλ

Κυκλοφόρησε το σήμα του φετινού Φεστιβάλ, οι εκδηλώσεις του οποίου έχουν ήδη αρχίσει το ταξίδι τους ανά την Ελλάδα και θα κορυφωθούν στην Αθήνα, στο γνώριμο χώρο του πάρκου Τρίτση στο Ίλιον, στις 20, 21 και 22 Σεπτέμβρη. 

Το Φεστιβάλ σε όλη τη χώρα

Με κεντρικές εκδηλώσεις σε μικρές και μεγάλες πόλεις της χώρας, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από τις αρχές Αυγούστου, το Φεστιβάλ 100 χρόνια ΚΚΕ - 50 χρόνια ΚΝΕ προχωρά προς την κορύφωσή του.

Το πρόγραμμα των κεντρικών εκδηλώσεων του Φεστιβάλ 100 χρόνια ΚΚΕ - 50 χρόνια ΚΝΕ

Με σύνθημα «Ήταν μακρύς ο δρόμος ως εδώ. Δύσκολος δρόμος!... Σίγουρος δρόμος... Φεστιβάλ 100 χρόνια ΚΚΕ - 50 χρόνια ΚΝΕ... Τώρα είναι δικός σου αυτός ο δρόμος, το Φεστιβάλ έχει ξεκινήσει το ταξίδι του απ' άκρη σ' άκρη της Ελλάδας. Το σύνθημα του Φεστιβάλ είναι εμπνευσμένο από το ποίημα «Καπνισμένο Τσουκάλι», που έγραψε ο μεγάλος κομμουνιστής ποιητής Γιάννης Ρίτσος, όταν ήταν εξόριστος στο Κοντοπούλι της Λήμνου.

Ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα, Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ στο 43ο Φεστιβάλ

Δείτε τη ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα, Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ στο 43ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή

Σελίδα 1 από 12