Η Αχέντ Ταμίμι και η οικογένειά της στο «Φεστιβάλ 100 χρόνια ΚΚΕ – 50 χρόνια ΚΝΕ»

Η ΚΝΕ με χαρά ανακοινώνει ότι η 17χρονη Παλαιστίνια αγωνίστρια Αχέντ Ταμίμι και η οικογένειά της θα πάρουν μέρος στις κεντρικές εκδηλώσεις του «Φεστιβάλ 100 χρόνια ΚΚΕ - 50 χρόνια ΚΝΕ», το Σάββατο 22 Σεπτέμβρη στο πάρκο Τρίτση στο Ίλιον.

Μύθοι και αλήθειες για τη λεγόμενη 4η Βιομηχανική Επανάσταση

Στη Σκηνή Φοιτητών και Νέων Εργαζομένων ξεχωρίζει την Πέμπτη, στις 20.00, η εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Μύθοι και αλήθειες για τη λεγόμενη 4η βιομηχανική επανάσταση». Θα μιλήσουν ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Οικονομίας, και ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής.

Αθλητικό camp για 7η χρονιά στην Αθήνα

Για 7η χρονιά θα πραγματοποιηθεί Αθλητικό Camp, που θα περιλαμβάνει την Κυριακή 16 Σεπτέμβρη τον αγώνα δρόμου 4 και 8 χιλιομέτρων στις 9.30 π.μ., στο πάρκο «Αντώνης Τρίτσης», με αφετηρία την Πύλη Εργατικών Κατοικιών (Διοβουνιώτη και Σπύρου Μουστακλή) και το Σάββατο 22 Σεπτέμβρη, γνωριμία με την αναρρίχηση, από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ., σε αναρριχητικό πεδίο της Αττικής. Την Πέμπτη 21 Σεπτέμβρη, στις 8 μ.μ. τουρνουά σκακιού Μπλιτς και στις 9 μ.μ. παιχνίδι αθλητικών γνώσεων quizdom.

Σελίδα 1 από 15